Site Slowdown?

Discussion in 'Help Requests' started by Diane Lane, Apr 13, 2015.

  1. Diane Lane

    Diane Lane Very Well-Known Member
    Registered

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Messages:
    4,590
    Likes Received:
    4,020
    For some reason, I'm having an incredibly difficult time loading and posting here today. My other sites seem to be o.k., so apparently it's not my computer. I don't know if there's anything I can do to fix the issue. I'm on Chrome. If anyone's aware of something I can do to tweak settings, etc., please let me know. I had messages not showing as posted, but then they eventually showed up, so I ended up having to delete a repeat post.
     
    #1
  2. Mal Campbell

    Mal Campbell Well-Known Member
    Registered

    Joined:
    Jan 23, 2015
    Messages:
    540
    Likes Received:
    398
    I'm experiencing the same thing. I thought it was on my end, but after seeing your post, I think it might be something on the forum. I, too, tried to post - I hit the "Post Reply" button and it looked like it was going through the motions, but then came back without having posted it. So I hit "Post reply" again and again it took a long time, the little bars at the top right hand corner that move to show that it's doing something stopped and the post still wasn't added. (Does that make sense). Any insight would be appreciated.
     
    #2
    Lydia Williams and Diane Lane like this.
  3. Ken Anderson

    Ken Anderson Veteran Member
    Registered

    Joined:
    Jan 21, 2015
    Messages:
    7,456
    Likes Received:
    9,814
    There are a lot of things that can lead to a site loading slowly, and not all of them are related to the site. There could be a slowdown anywhere in the Internet pathway between your computer and the one that this site is hosted on, which wouldn't necessarily affect other sites you visit because they will take different pathways. I don't see anything in any of the metrics that indicate a problem with the server so I don't know.
     
    #3
    Diane Lane likes this.
  4. Lydia Williams

    Registered

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Messages:
    58
    Likes Received:
    24
    I'm actually having the same issue - all the other sites are loading no problem, but I'm having some issues with this one, I'm on Chrome also, maybe it's a browser issue? It's quite annoying, since I was looking forward to doing some posting, but it's taking forever. I don't know much about computer pathways but hopefully the issue will just resolve on it's own?

    Edit: Nevermind, it seems to be faster now... :) hope nobody else is still having problems.
     
    #4
    Diane Lane likes this.
  5. Ken Anderson

    Ken Anderson Veteran Member
    Registered

    Joined:
    Jan 21, 2015
    Messages:
    7,456
    Likes Received:
    9,814
    Oh, I'm not saying that there were no issues, only that these things tend to be sporadic and unpredictable, and that there is no button that I can push to make it faster. I knew that it wasn't slow for everyone because it wasn't slow for me, so it's usually just a matter of waiting for it to clear up.
     
    #5
    Diane Lane likes this.
  6. Richard Paradon

    Richard Paradon Well-Known Member
    Registered

    Joined:
    Feb 10, 2015
    Messages:
    722
    Likes Received:
    359
    I have had no particular problem with this site. Any problems I have are directly related to my computer which I have not taken in for repair yet. @Ken Anderson , I noticed that the conversation gadget is gone now.
     
    #6
  7. Ken Anderson

    Ken Anderson Veteran Member
    Registered

    Joined:
    Jan 21, 2015
    Messages:
    7,456
    Likes Received:
    9,814
    I haven't removed anything.
     
    #7
    Richard Paradon likes this.
  8. Richard Paradon

    Richard Paradon Well-Known Member
    Registered

    Joined:
    Feb 10, 2015
    Messages:
    722
    Likes Received:
    359
    Guess I have to look harder.
     
    #8

Share This Page